Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Λουιζιάνα

Ακίνητα προς πώληση στα Λουσιανά

Συνορεύει με το Τέξας, το Αρκάνσας, το Μισισιπή, ενώ στα νότια πλένεται από τον Κόλπο του Μεξικού.

Η Λουιζιάνα είναι γνωστή με πολλά ψευδώνυμα: το κράτος Pelican (επίσημο), το κράτος Bayou, το παιδί του Μισισιπή, το κράτος της Κρεόλ, ο παράδεισος του αθλητή, το κράτος ζάχαρης και η εκκίνηση. Τα ανατολικά σύνορα είναι ο ποταμός του Μισισιπή και ο κόλπος του Μεξικού είναι νότος. Η άποψη είναι η 25η στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυξήθηκε κατά 0,47% το πρώτο εξάμηνο του 2016 και οι προβλέψεις για την ανάπτυξη εκτιμούν μια σταθερή αύξηση 1,8% μέχρι το 2020.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τη Λουιζιάνα, σκεφτείτε τη Νέα Ορλεάνη, η πόλη είναι μεγαλύτερη και πιο μοντέρνα από όλον τον κόσμο. Είναι μια μοναδική και εκκεντρική πόλη πρωτοποριακού δοχείου τήξης, με ισχυρές ισπανικές και γαλλικές επιρροές. Έτσι είναι ένα παράξενο αλλά ενδιαφέρον τόπο όπου ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στα Λουσιανά.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από ένα εκατομμύριο επισκέπτες συσσωρεύονται στην "Crescent City" για να λάβουν μέρος στις πολυτάραχες εκδηλώσεις που οδηγούν στο Mardi Gras (Fat Tuesday), ένα συμβαλλόμενο μέρος σε οκτώ ενορίες της Λουιζιάνας.

Χάρη σε αυτό το παγκοσμίου φήμης γεγονός, εκτός από το Φεστιβάλ Τζαζ της Νέας Ορλεάνης και την αγάπη όλο το χρόνο και ζωντανή μουσική στην ιστορική περιοχή, είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα κτίρια στη Νέα Ορλεάνη είναι από τα πιο ακριβά στη Λουιζιάνα, μακριά από συγκρίσιμα με τα πιο ακριβά ακίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Νέα Ορλεάνη είναι επίσης πόλη καλλιτεχνών. Η Νέα Ορλεάνη έχει περισσότερους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και άτομα που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης από το 90% των κοινοτήτων στην Αμερική.

Ακόμα και σήμερα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για τη Λουιζιάνα με την αναφορά της τυφώνας Κατρίνα που το 2005 σκότωσε πάνω από 1.500 ανθρώπους στο κράτος, προκαλώντας περιουσιακή ζημιά πάνω από 108 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιφερειακό επίπεδο και εκτόπισε περίπου δύο εκατομμύρια ανθρώπους στη Λουιζιάνα.

Με το 63% των αιτημάτων για απώλεια ιδιοκτησίας λόγω της Katrina, τοπικοί και κρατικοί αξιωματούχοι προσπάθησαν να ανοικοδομήσουν τις γειτονιές και τις πόλεις ένα σπίτι κάθε φορά. Ενώ ορισμένες περιοχές της Λουιζιάνας έχουν πληγεί και πλημμυρίσει πολύ, ιδιαίτερα το Ninth Ward στη Νέα Ορλεάνη, άλλοι έχουν χαθεί. Η ανασυγκρότηση σήμαινε όχι μόνο την επιστροφή των τουριστών, αλλά και τον πληθυσμό της Λουιζιάνας και την αγορά ακινήτων. Το κράτος έγινε ένα από τα καλύτερα μέρη για την πώληση ακινήτων στη Λουιζιάνα.

Το Μπατόν Ρουζ, η πρωτεύουσα του κράτους και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά επηρεάστηκε επίσης από τον τυφώνα. Πολλοί εκτοπισμένοι από τη Νέα Ορλεάνη και άλλες παράκτιες κοινότητες έχουν μεταναστεύσει στο Μπάτον Ρουζ, 80 μίλια βορειοδυτικά της Νέας Ορλεάνης, ασκώντας πίεση στις υπηρεσίες της πόλης, στα σχολεία και στην κυβέρνηση. Τις ημέρες και τις εβδομάδες αμέσως μετά την Κατρίνα, ο πληθυσμός του Baton Rouge υπερδιπλασιάστηκε.

Με αυτόν τον τρόπο, η ιδιοκτησία προς πώληση στη Λουιζιάνα είναι λιγότερο δαπανηρή.

Δεδομένου του υποτροπικού κλίματος του κράτους, οι μικρές πόλεις της Λουιζιάνα που διατίθενται στο εμπόριο από το κράτος είναι μεγάλοι χώροι συνταξιοδότησης. Ορισμένες από αυτές τις πόλεις είναι η λίμνη Charles, μια πόλη λιμάνι με μια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. την έδρα του Red River και ένα μεγάλο βιομηχανικό πάρκο γεμάτο από τεχνολογικές εταιρείες. και το Monroe, ένα παλιό λιμάνι βαμβακιού στον ποταμό Ouachita που γέννησε την Delta Airlines.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 30695

Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Λουιζιάνα, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

1,283,758.08EUR
Πώληση
Βίλες στην ύπαιθρο

538.47 m²
Μέσα σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην τρίτη παλαιότερη πόλη στη Λουιζιάνα, αυτή η περιουσία θυμίζει στους επισκέπτες της Τάρα, το μαγευτικό σ...
Cod. 9477

Πώληση Τριάρι, Λουιζιάνα, New Orleans, New Orleans, New Orleans

518,257.89EUR
Πώληση
Τριάρι

150 m²
Σύντομη πώληση!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

Πώληση Κάμπινγκ , Λουιζιάνα, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

332,826.17EUR
Πώληση
Κάμπινγκ

1800 m²
ξύλινη καλύβα κοντά στο ποτάμι, ήσυχη περιοχή, έχει δύο λίμνες και το σπίτι από τον ποταμό.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB